Nick Jonas: Demi, vanzemaljci postoje ali tvoje sirene ne!

635512335204116245-NICK-JONAS-jy-0219-

Nick Jonas i Demi Lovato veliki su prijatelji pa upravo zato najmlađi član sastava Jonas Brothers oseća potrebu da joj on saopšti kako sirene ne postoje!

DemiLovatoHotel1

Nick je gostovao u jednom tokšou gde je ispričao kako veruje u vanzemaljce, baš kao i Demi. “Da, pričali smo tome puno puta. Kad sam imao 14 godina, bio sam u dvorištu i igrao košarku sa prijateljima a onda sam pogledao u nebo i video tri leteća tanjira! Svi su mi govorili kako je u pitanju snimanje nekog filma a ja sam bio ubeđen da su to pravi vanzemaljci. Otišao sam na internet i shvatio da su ljudi videli isto i u drugim državama.” Kad mu je voditelj ipak spomenuo da Demi Lovato osim u vanzemaljce veruje čak i mitska biće sirene, Nick je obećao: “O tome ću morati da pričam s njom!”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  „Uvek sam bila takva“: Demi Lovato spremna na novu vezu, i devojke dolaze u obzir!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Nick Jonas: Demi, vanzemaljci postoje ali tvoje sirene ne!

  1. Samo zato što nešto ne vidiš ne znaci da ne postoji. Sirene bi mogle postojati jer je 91% vode na nasem planetu neistrazeno.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.