Fotograf Ariane Grande: Ubeđen sam da se tragedija na koncertu desila baš njoj sa razlogom!

Ariana Grande ne voli previše da priča o tragediji na svom koncertu u Mančesteru kad je 22 ljudi izgubilo život ali je njen fotograf Alfredo Flores (dobro poznat Belieberima i Selenatorima kao prijatelj njihovih idola) sad otkrio neke detalje nemilog događaja.

“Bomba je eksplodirala oko minut nakon što je Ariana otpevala poslednju pesmu, ‘Dangerous Woman’. Pakovao sam se i onda sam čuo eksploziju i video ljude kako beže; Mislio sam da je palo neko svetlo. Nisam imao pojma šta se dešava. Kad smo bili u autobusu, počele su da mi stižu poruke jer niko ništa nije znao osim da se desila eksplozija. Svi su plakali i bili su vrlo potreseni, uključujući Arianu.”

Alfredo ipak ističe da se Ari brzo pribrala i odlučila da radi humanitarni koncert. “Bila je jao nervozna ali i srećna što se vraća na turneju, kao i mi. Nismo hteli da teroristi pobede, nismo hteli da živimo u strahu jer to teroristi žele. Ubeđen sam da se sve ovo desilo njoj sa razlogom. Ne znam da li bi neko drugi nastavio turneju posle ovoga ali Ariana je baš, baš hrabra. Ona je dala primer kako strah ne mora da pobedi. Ne znam da li bi svaka osoba njenih godina to mogla.”

On ističe i da je Ari pravi primer za mlade jer jako vodi računa o sebi. “Ona ne živi ludo. Ne pijem alkohol, ne koristi droge a zabava su joj dugi razgovori smeh. Najbolja stvar kod nje je što je ona jedna od najduhovitijih osoba koje znam. Sem toga, ona na šouima ohrabruje sve ljude da budu ono što jesu. Ona se ne boji da kaže to što misli”, zaključuje Alfredo.

Pročitajte još  Disney World: Obožavalac otkrio da se porodični portret Ariane Grande nalazi u Epcot atrakciji!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Fotograf Ariane Grande: Ubeđen sam da se tragedija na koncertu desila baš njoj sa razlogom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.