Jedan je u rezervi: Kendall Jenner se istovremeno viđa sa dva slavna momka!

Kendall Jenner baš ne može da se odluči oko toga ko joj se dopada a sad kad je Harry Styles definitivno otpao iz svake kombinacije, dilemu uzrokuju reper A$AP Rocky i NBA košarkaš Blake Griffin!

Kendall je viđena na dejtovima sa oba momka a oni se i uklapaju u čitavu filozofiju sestara Kardashian Jenner koje se uglavnom vezuju sa muzičare i sportiste, posebno košarkaše i repere. “Kendall i Blake se viđaju već neko vreme. Sreli su se par puta slučajno a onda su se stvari pokrenule. Isto tako, ona se još uvek čuje i sa A$AP Rockyjem. Međutim, on nije osoba koja može da se skrasi i bude dobar momak tako da zato ima i drugu varijantu”, piše časopis People.

Kako se čini, Kendall u stvari Blakea drži kao rezervu jer nije sigurna da može da veruje reperu. “Ona se samo zabavlja a kad ponovo bude imala obaveza, pitanje je šta će uraditi sa Blakeom. Njoj je sad zabavno i to je sve što joj je bitno. Ona svoju karijeru shvata vrlo ozbiljno i to joj je prioritet sad”, priča jedan izvor za magazin.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ludilo u najavi: Cara i Kendall dobijaju sopstveni rijaliti šou?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.