Gotovo: Barselona pustila Neymara, on se oprostio od saigrača!

Već neko vreme priča se o tome da Neymar odlazi iz Barselone ali sve je bilo na nivou glasina dok sam klub nije saopštio da je to istina i da brazilski fudbaler ima dozvolu da dogovori sve uslove sa svojim novim klubom, Pari Sen Žermenom!

Najveći francuski klub spreman je da ga plati čak 222 miliona evra što bi bio svetski rekord a Barselona je povodom svega izdala saopštenje koje glasi, “”Neymar je obavestio klub da želi da ode, posle čega se oprostio od saigrača, dok mu je trener Ernesto Valverde dao dozvolu da ne trenira. U vezi sa situacijom klub saopštava da ugovor može da bude raskinut posle novčane uplate u iznosu od 222 miliona evra propisanog ugovora, koji važi od 1. jula ove godine. Do tada Neymar je i dalje igrač Barselone, ali ima i privremeno odobrenje da ne učestvuje na trenizima”.

Kako je navedeno, Neymar se ipak pojavio na treningu ali se tamo zadržao samo 37 minuta kako bi se pozdravio sa saigračima i poručio im da definitivno ide u Pariz. Neymarov transfer trebalo bi da se desi ovih dana a već se sprema i ceremonija njegovog predstavljanja.

Pročitajte još  Ljiljana nam šalje kviz o svom omiljenom fudbaleru, Neymaru!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Neymar

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Gotovo: Barselona pustila Neymara, on se oprostio od saigrača!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.