Belmin blog: Svađe između fandoma

Hello svima. Ovo je moj novi blog, i nadam se da će vam se svidjeti. On je na temu “Svađe izmedju fandoma”. Krenimo.

Na Famozi, a i ostalim portalima ima jako mnogo fandoma. Svi oni nekad pobijesne i mahinalno krenu da brane svoga idola a vrijeđaju ostale, i to u granicama normale. A znate li zašto dolazi do toga?

Zato što neka osoba (dat ću primjer Arianator, prvo mi je palo na pamet, i ne vrijeđam nikoga, samo primjer) kžze nešto ružno, ili po nama uvrijedljivo na primjer za Tini. Onda se tu nađu neki Tinisti i… onda zapocne svađa.

– U toj svađi se najčešće govori: Ona je moj idol, moje sve, moj život, ko si ti da je vrijeđas , ako ti vrijeđaš Sel (isto primjer) vrijeđaću i ja Arianu, Tini i sve ostale…” Onda neki hejteri naprave hejt stranicu o toj poznatoj osobi. Evo jučer sam gledala hejt stranice o Ari i Tini. Sve su to Photoshop slike, izrezane slike, psovke, ružne riječi, uvrede i za nas, a i za poznate ličnosti.

Ja ne znam čemu te stranice, sve te svađe… stvarno ne znam. Ali i neki fanovi nasijedaju na sve što hejteri napišu. (Ovo nije uvreda već samo kažem). Hejteri npr napišu: “Ju bože kako je ova Dove ružna, maaajko mila. Vide joj se gaće, sram je bilo. Vidi, momak je poljubio na javnom mjestu, grozno, sram ih bilo. Užas, koga vi volite, i ona vam uzor.. Selena (navodim za primjer) vam treba biti idol, glupavi ste.” I dodaju deset photoshop-ovanih slika.Na to fanovi polude. Bukvalno. Onda počinju svađe u kojim ima psovki, ružnih riječi, užasno. Ja savjetujem hejterima i onima koji prouzrokuju svađu da prestanu, a fanovima savjetujem da ne obraćaju pažnju na hejtere, jer oni nemaju druga posla nego da se svađaju i hejtuju.

Ipak, svi smo mi ljudi, i trebalo bi da poštujemo jedni druge i da pomažemo onima kome je pomoć potrebna. Ne trebamo nekom mladom fandomu govoriti kako ih ima malo, kako su slabi itd, već da im pomažemo i ohrabrujemo ih. A i Famozi nije lako, jer se na dosta objava svađaju fanovi i hejteri. Hajde da probamo da jednu sedmicu ni na jednoj Famozinoj objavi nema hejta i svađa! Ko je sa mnom? Hajde da dokažemo da možemo bez svađanja. Da dokažemo da smo jaki i da podržavamo ostale, jer smo zajedno jači!!! Ja očekujem da ako neka zvijezda bude pozvana u BiH/Srbiju/Hrvatsku/Crnu Goru itd. da ćemo pomagati jedni drugima i ostvariti to!

To je to za ovaj blog! Nadam se da vam se svidio. Ipak je ovo samo moje mišljenje! O čemu bi željeli sljedeće čitati? Da li biste možda htjeli kviz o nekome? Pišite u komentarima! Pusaaa do sljedećeg blogaa ????????? Belma ❤???

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Belmin blog: Svađe između fandoma

  1. Belma sjajan blog i slažem se s tobom u svemu a posebno u tome kako treba da ignorisemo hejt stranice i hejtere ?:-)

  2. upravu si svade su glupe a i takode te licnosti se voli i ne bi zelele da mi vredamo

  3. Svaka cast za blog jer je stvarno odlican i nisi trebala da stavis to dajem primjer svaki put hahaha jer svi znamo da si dala primjer.Sve primjeri koje si napisalu su bukvalno istiniti.Kada je jedna djevojcica napravila kviz o Tini i napisala da Tiniste zovu Slinisti a Tini-Slini i ja sam usla na fb i napisala Tini-Slini i te stranice su stv pretjerale sa fotosopom.

    1. Znaci ti si hejtala Tini sram te bilo i to ispod ovog blogaa.Daj stvarno visee prestani.Stalno hejtas tiniste i Tini i Tini nije Slini bezobraznice jednaa.Isto ko da ja napisem Karol-govnarol ali ja to ne bih napisala.I ako nemas pametnijeg posla otiđi jer tu samo hejtas i dosdjujes ako hoces pisi ali pametne stvari.

    2. I ja sam gledala te stranice ali mislim sta sad da se svađam, mada nije uopše lijepo to što rade.Samo nek se zamisle da to neko njima radi?(moje mišljenje)

  4. Stv super blog! <3
    Moze sledeci kviz o cody christianu ili nick mericu? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.