Gotovo: Neymar se potukao na treningu, ide iz Barselone za rekordan novac! (video)


Prethodnih dana mnogo se pričalo o tome hoće li Neymar ostati u Barseloni ili ne, ali nakon tuče na treningu sa svojim saigračem u Majamiju, prilično je jasno da je sve gotovo!

Neymar se na treningu potukao sa Nelsonom Semedom nakon čega je jednostavno otišao sa treninga a do sukoba je došlo nakon što je Semedo oštro startovao na njega. Da se nešto dešava govori i što je Neymar otkazao promotivne aktivnosti koje je imao ovih dana a u saopštenju stoji da je razlog za to što se on nalazi u procesu transfera u novi klub.

Kako se navodi, Neymar će ovih dana potpisati ugovor sa Pari Sen Žermenom a ovaj veliki klub već priprema veliko slavlje, odnosno njegovo predstavljanje. Za to vreme, španski mediji već prenose da se Neymar oprostio od svojih saigrača iz Barselone i saopštio im da je doneo konačno odluku.

https://youtu.be/mg_nCI7ddZE

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Neymar

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ljiljana nam šalje kviz o svom omiljenom fudbaleru, Neymaru!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Gotovo: Neymar se potukao na treningu, ide iz Barselone za rekordan novac! (video)

  1. Tuzno je to sto klubove menja ko Dobar dan.Mislili smo da ce zauvek ostati u Barceloni.Ma nije to zbog tce ide on zbog para.Jos jedan razlog da je Mesi bolji. 🙁

  2. Mogu slobodno da idu i on i njegov otac.Željan para kao da u Barci zarađuje malo. €20m po sezoni mu malo.Neko nema hljeba jest a njemu i ovi milioni malo.Ako ode samo je on na gubitku ne Barca.Oni će za te pare kupit 2-3 top igrača i njegov nedostatak se neće ni osjetiti.A on se sa trofejima može pozdraviti ujedno i zlatnom loptom.Jer dok god Messi bude igrao fudbal on zlatnu loptu može sanjati.?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.