Kako je na kućnoj zabavi sa Demi Lovato? Stigao je spot za “Sorry Not Sorry”!

Demi Lovato je jača nego ikad a odlične reakcije na njenu pesmu “Sorry Not Sorry” biće joj bolje nakon izlaska spota za ovu pesmu koji se pojavio u sredu uveče i snimljen je na žurci koju je ona priredila pre samo par nedelja!

Demika u videu izgleda senzacionalno a što je interesnatno, društvo joj prave tri zvezde – Wiz Khalifa, Paris Hilton i glumac Jamie Foxx. “Ovo je himna za sve koji su bili hejtovani ali su se izdigli iz toga i postali daleko jače osobe”, objašnjava pevačica značenje stihova.

Demi otkriva i šta je najviše volela kod snimanja spota! “Najomiljeniji deo mi je bio što su uz mene bili moji najbližiji prijatelji . Ovo je bio najzabavniji video koji sam ikad snimila”, priča ona a po njemi osmesima u spotu to nije teško zaključiti! Oriana Sabatini

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 20. jula na famoza.net možete osvojiti brojne nagrade! Za više informacija, kliknite ovde

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Prava prijateljica: Selena Gomez odbila ulogu u filmu "Camp Rock" kako bi je Demi Lovato dobila!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

15 thoughts on “Kako je na kućnoj zabavi sa Demi Lovato? Stigao je spot za “Sorry Not Sorry”!

    1. Nećemo, jer su se neki već javili sa dva pojma o Ari. Nema svrhe da ubacujemo još jedan jer nagrađujemo samo prvi osobu koja se javi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.