Ovo se čeka: Tini Stoessel peva u prvoj epizodi drugog dela sezone “Soy Lune”!

Serija “Soy Luna” je na kraćoj pauzi ali nove epizode kreću već od 7. avgusta i to pravim spektaklom, s obzirom da će se u toj epizodi pojaviti i Tini Stoessel. Nju smo već gledali u 40. epizodi druge sezone ali ovog puta, stvari će biti još bolje!

Kako prenosi argentinski La Nacion, Tini će biti specijalni muzički gost tako da ćemo čuti jednu ili više pesama sa njenog albuma “Tini” a ostaje da vidimo hoće li ona imati i još neki dijalog sa Lunom, odnosno Karol Sevillom! Ne treba ni spominjati da će ovu epizodu gledati milioni pa je to još jedna odlična prilika za promociji Tini!

Kako se još navodi, Luna će u ovoj polusezoni biti još bliža da sazna svoj pravi identitet a La Nacion ističe da je “Soy Luna” zamišljena kao serija koje je trebalo da zameni “Violettu” i u tome je u potpunosti uspela, s obzirom na milione YouTube pregleda odnosno prikazivanje u brojnim zemljama Evrope i Južne Amerike. U međuvremenu, Karol i ekipa već sad snimaju prve epizode treće sezone koja će se emitovati narednog proleća!

Pročitajte još  Martina Stoessel: Nema potrebe za četvrtom sezonom "Violette", idem na turneju!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

18 thoughts on “Ovo se čeka: Tini Stoessel peva u prvoj epizodi drugog dela sezone “Soy Lune”!

  1. Famozo,jel znate mozda gde moze sa prevodom da se gleda Soy Luna?Ili makar na engleskom da ima prevod?Odgovorite plz,stvarno bih volela da gledam ovu seriju

    1. Mislimo da nema. "Soy Luna" je potpuno nepoznata na engleskom govornom području, niko to ne gleda tamo pa se ne rade ni prevodi.

  2. Ja znam da nisu ovoliko dugo kasnili sa prikazovanjem ,,Violette" kod nas. Baš kasne sa Soy Lunom. I dok sam gledala ,,Violettu" uvek sam se nervirala kad prikažu 40 epizoda, pa vrate od početka. Znači uhhh. Nadam se da to neće raditi sa Soy Lunom, jer verujte mi Lunisti, izgubićete živce. Drago mi je za Tini ?????????????.

    1. Znam.Gledam Violettu ponekad i pricala sam sa drugaricom kada se zavrsila 2 sezona da li ce da pocne 3 lii ponovo 2.Ja joj kazam mozda pocne prva.Ja ukljucim TV i namjerno da vidim koja je sezona kad ono 1 po 4 put.Pa ce ponovo 2.

    2. U Hrvatskoj još više kasni,pošto je tamo glupa sinkronizacija još nije ni 3 sezona i već su 4 puta ponovili i 2 i 3 sezonu također me to nervira,ali pogledala sam na engleskom 3 tako da mi je sve jedno dal će se sinkronizirati 3.Znala sam da će izvesti svoju točku,pa ima poseban talent????

  3. Mogu samo reći da je ovo odličan marketinški potez. Tini se pojavljuje u dve epizode "Soy Lune" što automacki diže gledanost seriji, ali takođe to sada znači i Tini, jer i ona može da stekne još fanova. 😉

  4. Famozo, rekli ste da će se Soy Luna prikazivati od 1. maja na RTL Kockici, ali to nije slučaj. Znate li kad će se početi prikazivati na RTL Kockici????? ???

  5. Famozo možete li molim vas reci kada će pe početi prikazivati soy luna u Hrvatskoj jer traca sezona nije ni zavrsila i mi se nadamo da ju neće ponavljati😊

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.