Olivia Holt sprema novu muziku: Želim da pronađem svoj pravac i šaljem jaku poruku kroz svoj rad!

Mlada zvezda je dobila priliku da uradi editorijal za novo izdanje Rogue magazina i ispriča šta je nakon „Olivia EP“ sledeći korak u njenoj muzičkoj karijeri. Ovo dance-pop izdanje je doživelo hitove poput „Phoenix“ i „History“, a Olivia otkriva da će zvuk njene muzike uglavnom ostati u tom stilu.

„Radim na novim stvarima, ovo je period u kom moram da eksperimentišem da bih pronašla sebe i otkrila šta želim od svojih tekstova i da pronađem zvuk koji mi leži“ priča ona. „Želim da moji tekstovi budu originalni i da savršeno uklopim pop, soul i alternative elemente.“

Olivia na kraju dodaje i da neće previše menjati dosadašnji tip tonova, ali da želi sa stihovima da ide dalje i pokaže više – „Nove pesme će imati jako značenje, jer smatram da je to bitno. Moj EP mi je naročito drag jer predstavlja mene u pravom smislu, svaki stih je moje iskustvo i pokazuje ko sam ja. To sigurno neću menjati“.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Olivia Holt

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nova šansa za koncert Sel u Beogradu, počeli pregovori sa Samuelom! Famoza TV #13
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Olivia Holt sprema novu muziku: Želim da pronađem svoj pravac i šaljem jaku poruku kroz svoj rad!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.