Najčudnija priča leta: Navijači dva od tri najveća fudbalska kluba u Turskoj preklinju Selenu da potpiše za njihov tim!



Momci iz One Directiona ili Justin Bieber pokazali su da se odlično snalaze na fudbalskom terenu ali džabe kad oni nisu zainteresovali navijače dva velika turska kluba, Bešiktaša i Fenerbahčea koji preklinju Selenu Gomez da potpiše ugovor za njihov klub!

Sve je počeo tako što su navijači Bešiktaša smorili fudbalera Diega Costu pozivima da pređe u njihov klub a oni su bili toliko uporn da je stiglo čak 2,2 miliona komentara, čime je oboren rekord koji je do sad držala jedna slika Selene Gomez!

Kad su navijači čuli da su srušili rekord, odustali su od Diega Coste pa su sad na Seleninom profilu i tamo je mole da dođe da igra za Bešiktaš ili za njihovog rivala, Fenerbahče! Čudan smisao za humor, pogotovu što ne postoje snimci gde Sel demonstrira svoje fudbalske veštine!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Kreativnost: Selena Gomez i Marshmello imaju jako neobičan spot za svoj novi hit „Wolves“!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Najčudnija priča leta: Navijači dva od tri najveća fudbalska kluba u Turskoj preklinju Selenu da potpiše za njihov tim!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.