Mačiji refleksi: Biebs na neverovatan način izbegao pad na koncertu u Dablinu!

Justin Bieber prethodne noći pevao je pred punim stadionom u glavnom gradu Irske a lokalni mediji su oduševljeni njegovim ponašanjem na koncertu! Biebsu je ovaj nastup mogao da ostane i u lošem sećanju s obzirom da se okliznuo na sceni ali je ipak uspe da se dočeka na neverovatan način!

Biebs se tokom pesme “Baby” šetkao po sceni komunicirajući sa Belieberima a u jednom momentu se okliznuo ali je u desetinki pružio ruku i sprečio pad na leđa koji nikad nije bezazlen! Nakon toga on je ustao kao pravi profesionalac i nastavio kao da se ništa nije dogodilo!

Dok mediji uglavnom pišu jako loše stvari o Biebsovim koncertima, poput toga da mali deo pesama peva uživo ili da stalno kasni, irska štampa danas kaže da je nastup počeo na vreme, da je stadion bio pun a Jus izuzetno raspoložen za nastup!

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  BTS, Ariana i Taylor imaju najviše lažnih pratilaca na Instagramu i Twitteru - pogledajte ostatak liste!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Mačiji refleksi: Biebs na neverovatan način izbegao pad na koncertu u Dablinu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.