Vrisak Directionerki: Harry doživeo opasan pad na leđa! (video)

1132467-46129I37705

Harry Styles bez posledica je preživeo pad na koncertu One Directiona u Kaliforniji prošlog meseca a na užas desetina hiljada Directionerki, u Kanadi mu se desilo nešto što je moglo da se završi s ozbiljnim posledicama!

https://youtu.be/0FsJ_Mb2PGM

Harryja fandom toliko voli jer na sceni uvek daje sve od sebe ali tolika energija nekad ga previše povuče! Tokom izvođenja pesme on je prosto zaboravio gde se nalazi, sapleo je samog sebe i onda pao na leđa! Na sreću, mladi pevač odmah je ustao i nastavio kao da se ništa nije dogodilo! S obzirom na to koliko momci iz One Directiona rade, ovakve situacije jednostavno se moraju dešavati. Sreća je ipak da do sad nije bilo posledica a nadamo se da će tako ostati i do kraja turneje!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza saznaje: Zayn angažuje 1D kompozitora za svoj solistički album!?

One thought on “Vrisak Directionerki: Harry doživeo opasan pad na leđa! (video)

  1. Ajme , uplašili ste me naslovom , kažem vam 🙁 drago mi je da je sve uredu, jer nemi mogla dopustit da mu se što dogodi <33 hazza mojj 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.