Zahvalnost za sve: Ari i Arianatori otpevali rođendansku pesmicu za mamu Grande!

Joan Grande proslavila je svoj rođendan a kako je njena ćerka Ariana u tom momentu bila na koncertu u Parizu, ona joj je otpevala rođendansku pesmicu uz punu podršku svog velikog fandoma!

Ari je presladak momenat objavila na svom Instagramu a njen fandom nije trebalo posebno ubeđivati da joj se pridruže s obzirom da oni Joan smatraju svojim velikim herojem i drugom mamom! Joan je tokom tragedije u Mančesteru ostala pribrana i izvela je iz arene puno malih Arianatora a na dan humanitarnog koncerta ostale je sa njima i tako im svojim primerom pokazala da ne treba da se plaše i da će sve biti u redu!

haaaappy birthday mamaaaaaaaaa !!!

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana Grande: Arianatori, ako vam se javim preko društvenih mreža, to sam stvarno ja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Zahvalnost za sve: Ari i Arianatori otpevali rođendansku pesmicu za mamu Grande!

  1. Ona je najbolja,srce naše, toliko dobra u duši! Ona toliko voli svoju mamu,da je zajedno sa svojim fanovima otpjevala pesmicu,ali kolika je tu bila brojnost arianatora,svaka mama to može samo pozeleti! Razgali me i najezi u ovoj pesmici, nema sta nema joj ravneeeeeeeeeeee!!!!! ?????????????????????Ari is my life,I LOVE you,Ari!!! ????????❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.