Mama Grande preslušala Arianin album: “Ovo je nešto najbolje što je radila do sad!”

12093261_743849319095157_303264376_n

Album i nova turneja Ariane Grande bliži su nego što mnogi misle! Arin album praktično je završen a njena mama Joan Grande kaže da je i sama iznenađena onim što je čula!

Iako od svake mame možemo čuti samo najbolje o svojoj deci, čini nam se da i Joan nije očekivala nešto baš toliko dobro! Kad je jedna Arianatorka konstatovala da album mora biti dobar čim je objavljena vest da je Joan plakala slušajući ga, Joan je odgovorila sa: “Stvarno jeste! Najbolji do sad!!! Vau… Njen glas je da umreš… A što se tiče pesama… Stvarno će promeniti stvari.” Zvuči odlično dakle! Ari će svoj album verovatno predstaviti tokom proleća a već na jesen bismo je mogli očekivati na novoj turneji po Evropi!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zablistala u Holivudu: Ariana Grande specijalna gošća na koncertu slavnog kompozitora! (video)

5 thoughts on “Mama Grande preslušala Arianin album: “Ovo je nešto najbolje što je radila do sad!”

  1. Mislim da se svi ponosimo na Arianu trenurno , dokazala je da može biti najbolja. Znamo da ako je njena obitelj iznenađena, i mi ćemo biti zasigurno !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.