Zanimljiva izdanja: Zara Larsson predstavila svoju modnu kolekciju za H&M!

Zara Larsson u svojim spotovima predstavlja nam svoj jedinstven smisao za modu a sad takve stvari mogu da se nađu u prodaji, i to H&M lancu butika!

Ova mini kolekcija obuhvata majice u svim varijantama i prevelike dukseve sa pink detaljima i jakim porukama. Kako Zara kaže, jako je srećna što se ova saradnja desila. “Jako sam uzbuđena što mogu da podelim sa vama kolekciju koju sam radila za H&M. Mnogo sam se zabavljala radeći na ovome i kampanji koja održava moju ličnost. Jedva čekam da devojke počnu da nose ovo i dodaju nešto svom ličnom stilu.”

Kako se navodi, ova kolekcija biće dostupna u H&M buticima širom sveta ali isto tako, navode se da je ona strogo ograničena tako da nismo sigurno hoće li moći da se pronađe i kod nas. Evo nekih stvari koje su se nama dopale a kompletnu kolekciju pogledajte ovde

Autor: Famoza.net
Foto: H&M

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Njen momenat: Zara Larsson izvela svoj novi hit u šou Jimmyja Fallona!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Zanimljiva izdanja: Zara Larsson predstavila svoju modnu kolekciju za H&M!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.