Zara Larsson se vraća na scenu spotom za “Ruin My Life”!

Zara Larsson predstavila je “Ruin My Life”, pesmu koja govori o tome kako želi da se vrati bivšem dečku, iako je reč o momku koji joj je naneo mnogo zla. Kako ona ističe, upravo to joj donosi problema sa sadašnjim momkom!

“Moj dečko Brian Whittake me pita, ‘Zašto ne pišeš pesme o meni?’ Međutim, kažem mu da moram da ispričam svoju priču ali i da je baš nezgodno napisati super pesme o ljubavi koje ne zvuča otrcano”, kaže Zara za The Sun.

Ona kaže i da poruka pesme nije da se treba vraćati momku koji vam je naneo zlo, već samo priča o svojim iskustvima. “Ne mogu da lažem, dešavalo mi se da izađem iz loše veze i da znam da je ta osoba loša po mene, ali da je opet želim. Znam da će mi upropastiti život, slomiti mi srce, da zbog njega mesecima neću moći da jedem i spavam, ali želim to odmah! Ne želim da ljudi shvate da to treba da urade, već samo izražavam svoja osećanja i ono kroz šta prolazim”, konstatuje Zara.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot/YouTube

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zara Larsson: Moj prvi album samo što nije stigao!

One thought on “Zara Larsson se vraća na scenu spotom za “Ruin My Life”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.