Niall Horan: Nemam vremena za devojke, već smišljamo kako će izgledati naredna 1D turneja!

Niall Horan već godinama uporno nervira medije, posebno tabloide koji su ga do sad povezivali sa desetinama devojaka da bi se ispostavilo kako on zapravo sa niti jednom od njih nije bio u vezi! Mladi pevač i sad demantuje takve navode i ističe da je trenutno potpuno normalno što je singl!

Razgpvarajući za jednu australijsku radio stanicu, Niall kaže da nije tajna da je on trenutno sam. “Singl sam u ovom momentu, nemam nikakve namere trenutno”, potvrdio je on. “Radim non-stop, živim u studiju i čini mi se da sam tamo oduvek”, objašnjava on razlog zašto nema vremena za devojke. Doduše, Niall kaže da čak i da je slobodan to ne znači da bi jurio devojke. “Možda ću se baviti time kad nađem vremena ali nisam u žurbi! Meni je 23 godine čoveče”, konstatuje on.

On je zatim istakao i kako se već uveliko razmišlja kako bi mogla izgledati naredna 1D turneja pa je svom domaćinu rekao da ona mora obuhvatiti i Australiji. “Ako ne budemo imali Australiju u planu, što bi bilo baš glupo, bio bih uznemiren. Znate koliko volim Australiju”, zaključuje Niall.

Pročitajte još  Cheryl ratuje sa Directionerkama: Ljubomorne ste jer je Liam moj!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Niall Horan

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Niall Horan: Nemam vremena za devojke, već smišljamo kako će izgledati naredna 1D turneja!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.