Biljana nam šalje kviz o Karol Sevilli!

Ovo je kviz o Karol Sevilli, poznatoj Disney glumici iz Soy Lune. Koliki si Karolista?

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Koncerti u Srbiji i Hrvatskoj 2021: Ko nam dolazi i ko bi sve mogao da dođe?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

14 thoughts on “Biljana nam šalje kviz o Karol Sevilli!

  1. 0/10 Correct answers!
    Da li si cuo za Karol? Ako jesi ovo je mnogo lose , ako zelis upoznaj je malo vise , jer je pored svih mana stvarno dobra glumica
    – Ocena : 2-
    Mozes mnogo bolje
    Potrudila sam se nijedan odgovor ne bude tacan 😀

  2. Da li si cuo za Karol? Ako jesi ovo je mnogo lose , ako zelis upoznaj je malo vise , jer je pored svih mana stvarno dobra glumica
    Ocena:2
    Mozes ti bolje!
    Da cula sam za nju ali sam sve lose cula. Previse je razmazena, niti je dobra glumica (a da ne govorim pjevacica), visoko leti. Nije ni cudo sto nije u dobrim odnosima sa ekipom Soy Lune!

  3. 9/10 Correct answers!
    Ti si pravi Karolista! Karol je ne samo tvoj idol , vec tvoj zivot
    Preobozaves je i ona ti je preslatka, Zar ne?
    Ocena: 5+

  4. 6/10 nisam karolista samo me je sestricna koja je karolista nagovorila da slusam razne stvari o njoj. Ne prestaje s tim??

  5. 5/10
    I ne znam zašto svi vi hejtujete Karol po komentarima! Šta vam je ikada uradila! Kao kopira Martinu, pa za vašu informaciju Karol je stekla puno više slave za ovo kratko vreme nego Martina! Nisam njen fan ni hejter Martine jer za razliku od pojedinih Tnista ja ne hejtujem nikoga! I mislim da Martina ne bi bila ponosna na Tiniste koju hejtuju druge slavne ličnosti! I samo napred počnite da se svadjate sa mnom ali znajte da imam odgovor na svaki vaš hejt!

    1. A sta onda vi Swiftie, Arionatori, Selenatori toliko mrzite Martinu? Vi volite sve zvezde pa cak i one manje popularne poput Karol samo ne Martinu. Vi to u inat nama radite. Znate, isti ste kao i mi. Niste nista puno bolji.

  6. ~ 10/10 Correct answers!
    Ti si pravi Karolista! Karol je ne samo tvoj idol , vec tvoj zivot
    Preobozaves je i ona ti je preslatka, Zar ne?
    Ocena: 5+

    ~ Obožavam je . 😀
    Svakako više od Martine

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.