U društvu Sel, Ari, Jusa, Tini, Demi, Tay… Marija Žeželj snima muziku za Universal Music!

Iako je Universal Music ovu vest objavio 1. aprila, u pitanju nije šala – Marija Žeželj zaista je potpisala ugovor za ovu ogromnu muzičku kuću za koju rade i skoro sve najveće mlade muzičke zvezde sveta!

Kako je Marija ispričala, naši prijatelji iz Universal Music Serbia (zahvaljujući kojima smo u prilici i da vam poklanjamo muzičke CD-ove!) čuli su njenu obradu pesme “Love Yourself” koju je snimila sa svojom drugaricom Bogdanom Živković i ponudili su joj priliku da za ovu kuću snimi pesmu!

Marija je to oduševljeno prihvatila, otputovala u Beč gde je oduševila regionalnu Universal tim i potpisala ugovor sa njima tako da uskoro očekujemo njen prvi singl, spot ali i otvaranje VEVO kanala! Sve ovo je jako blizu a što još Marija kaže o svemu pogledajte u njenom videu ispod!

https://youtu.be/48HyX0TQLWQ

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Marija Žeželj

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Njeni kvizovi su uvek odlični: Anela je napravila test o Mariji Žeželj!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “U društvu Sel, Ari, Jusa, Tini, Demi, Tay… Marija Žeželj snima muziku za Universal Music!

  1. Da lo može da upozna Demi? Ako može i ja ću d apočnem da pevam. Ehh, kad bih znala… Da li je to talenat ili može da se nauči?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.