Nikad razgolićenije: Little Mix predstavile spot za “No More Sad Songs”!

Little Mix objavile su svoj novi video na kome im gostuje sve popularniji Machine Gun Kelly a devojke su video snimile tokom svog boravka u Americi (gde su na turneji sa Arianom Grande!) u jednom tamošnjem tipičnom baru.

Sve četiri devojke prilično su razgolićene u ovom videu ali stariji deo fandoma apsolutno ih podržava tome i poručuje kako je to još jedan pokazatelj da su one odrasle u prave žene. Little Mix inače često imaju problema sa žalbama roditelja koji tvrde da deca vole njihovu muziku ali da se one više ne oblače prikladno za njih.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Famoza music chart #159 - Glasajte za sve omiljene pesme, svakog dana!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Nikad razgolićenije: Little Mix predstavile spot za “No More Sad Songs”!

  1. Ja obozavam pesmu, svidela mi se odavno, a spot je stvarno dobar po mom misljenju, pa nisu one vise devojke od 16,17 godina, odrastaju kao i svaki umetnik
    Meni se sve svidja ♥

  2. Mislim da nije u redu sto su one na meti napada zato sto se ne zakopcavaju do grla. One nemaju 15-16 godina one su odrasle zene i pravi umetnici. Njihove pesme su VRH. I ovaj spot se meni jako svideo tako da ako roditelji ne zele da im deca ovo gledaju ne moraju da im pustaju spotove.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.