Misterija: Sa kojim od 1D momaka je Bebe Rexha snimila duet?

Bebe Rexha sprema novi mini album a govoreći o njemu u jednom šou o kuvanju, otkrila je ne samo da se tamo nalazi najbolja pesma koju je ikad snimila već i da joj je partner jedna velika zvezda iz bojbenda, što teško da može da bude bilo ko drugi osim momaka iz One Directiona!

Bebe priča o aktuelnom bojbendu i navodi da je u pitanju neko zaista poznat. “Upravo sam završila novu pesmu sa nekim stvarno velikim iz bojbenda. To je zaista veliki album. Posao je završen i to izlazi za mesec dana ili tako nešto i neverovatno je. To je verovatno jedna od mojih omiljenih pesama u karijeri.”

U teoriji, ove reči mogu da se odnose na sve momke iz 1D pa i možda iz nekih drugih bojbendova iz prošlosti ali po svemu sudeći, u pitanju je Louis Tomlinson! Najbolji dokaz za to je činjenica da su Bebe i njen menadžer ovih dana zapratili Louisa na Instagramu! Interesantno, izgleda da Louis ne namerava još uvek da izbaci svoj album ali je očigledno mnogo tražen među kolegama.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Bebe Rexha

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Opšti napad medija na Harryja: Slagao si Directionere, imamo dokaz da ideš u solo vode!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Misterija: Sa kojim od 1D momaka je Bebe Rexha snimila duet?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.