Šta će se desiti pre? Liam Payne želi da po svaku cenu završi solo album pre nego što postane tata!

Liam Payne ovih dana uopšte se ne pojavljuje u javnosti jer bukvalno spava u studiju kako bi što pre završio rad na svom albumu i vratio se u London gde će se njegova devojka Cheryl uskoro poroditi!

“Dok ne dođe do porođaja, on će stalno biti u studiju”, piče The Sun. To mu baš i nije idealno rešenje ali ako uspe, to znači da će biti slobodan da se posveti mami i bebi. Ipak, on je zaista preumoran zbog svog rasporeda. Zaključa se u studiju u devet uveče i radi tako do 4-5 ujutru, pravi samo kratke pauze”.

Prognoze inače govore da će se Cheryl sigurno poroditi ovog meseca ali niko nije siguran kad tačno. “Cheryl je spremna. Njen datum je negde između sredine i kraja marta tako da beba bukvalno može da izađe svakog dana sad”, piše magazin Metro. Daisy i Phoebe

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Liam Payne

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  So sweet: Pogledajte kako Liam i Niall ljube Harryja u obraz! (video)
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Šta će se desiti pre? Liam Payne želi da po svaku cenu završi solo album pre nego što postane tata!

  1. A sad se nalazi na naslovnici Rollacoastera i savrseeeeeeeen jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.