1D producent: Pauza je odavno dogovorena, ko zna da li će ikad biti novog albuma!

1132467-47920I39729

Julian Bunetta jedan od najbližih saradnika One Directiona, s obzirom da piše i producira pesma za njih a on je sad objasnio da se od starta znalo kako će peti album grupe ujedno biti i poslednji u narednom periodu.

“Svima su znali da posle ovog albuma sledi pauza i da je tokom nje sve moguće”, priča Julian sugerisavši da nemaju ideju da li će se bend okupiti za šest meseci ili pet godina. “Njihov čitav život je bio isplaniran u prethodnih 5-6 godina a sad konačno osećaju neizvesnost. Ideja je bila da napravimo najbolji mogući album jer znamo da on mora da bude aktuelan do narednog – ako narednog bude!”

On dodaje kako niko nije depresivan zbog predstojeće pauze. “Super smo se zabavljali snimajući album – izlazili smo, išli na zabave i stvarno smo uživali u svakom danu provedenom zajedno. Kad znate da dolazi neizvenost, ono što sad imate više cenite”, dodaje Bunetta. “Ovo su posebni i sveti trenuci. Zbog svega toga je i stvaranje ovog albuma bilo tako zabavno.”

Pročitajte još  Famoza music chart #1

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “1D producent: Pauza je odavno dogovorena, ko zna da li će ikad biti novog albuma!

  1. I LIAM JE REKAO,KONTAM DA OVAJ ČOVEK NI NE ZNA DA JE OVO REKAO,JER BAŠ KAO ŠTO JE RONALDO DAO INTERVJU ZA THE SUN,A NI NE ZNA. TAKO DA LJUDI BOLJE VERUJTE LIAMU,NIALLU I LOUISU,A NE OVIMA KOJI PIŠU OOVOO +

  2. Znam da će se ovakvi članci vrtjeti još dugo i dugo po cijelom svemiru ali moramo se oduprjeti jer to je sve Modest! Sve se vrti oko njih i 1D više ne želi surađivat s njima koliko sam ja shvatila i šire glalasnine da bi fanovi poludjeli i želeljei nači svoj mir . Ali jednom kada postaneš Directioner, zauvijek si Directioner jednostavno nema izlaza. Neka se pomire s tim 😛

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.