Ko će preživeti zombije i ko je veća šeprtlja? Tini i Carola igraju “Ko bi pre” u novom videu!

Martina i Carola definitivno se sjajnu slažu a ta njihova energija je nešto što se dopada fandomu pa su njih dve snimile još jedan video pre nego što je Tini doputovala u Evropu. U njemu, njih dve se igraju igre “Ko bi pre” a to naravno dovodi do krajnje smešnih situacija!

Ovakve stvari idealne su za Tiniste da nauče nešto novo o svom uzoru, pa makar to bile neozbiljne teme vezane za preživljavanje zombi apokalipse, zaboravljanje rođendana ili dužinu tuširanja. Takođe, videćete i da se devojke baš i ne slažu oko mnogih pitanja!

Da ne dužimo ipak, pogledajte video i naravno, ostavite joj komentar – znate da ona voli da ih čita ali i da odgovara na njih kad nađe vremena. Koliko ga ima sad kad se sprema za turneju, to je već drugo pitanje!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 18. februara na famoza.net možete osvojiti jedan”Janin kalendar” Jane Dačović. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za Janu između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Janin kalendar”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija kalendar! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Nagrade možemo da šaljemo u sve zemlje bivše Jugoslavije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Imamo pravo na nadu: Ove nedelje saznajemo hoće li Tinina promocija doći u Srbiju?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Ko će preživeti zombije i ko je veća šeprtlja? Tini i Carola igraju “Ko bi pre” u novom videu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.