Bella Thorne snima ljubavnu dramu: Moj novi film biće emotivan poput čuvene “Beležnice”!

bella-thorne-7574-1280x800

Hoće li nekadašnja zvezda serije “Shake It Up” i Patrick Schwarzenegger postati novi Rachel McAdams i Ryan Gosling?

Bella se svakako nada da hoće. Sedamnaestogodišnja glumica nedavno je načinila hrabar potez, uporedivši svoj novi film “Midnight Sun” s legedarnom “Beležnicom”. Ova romantična drama iz 2004. godine jedan je od najomiljenijih filmova svih vremena među pripadnicama lepšeg pola, tako da Bella, ukoliko ne bude u pravu, svojom izjavom rizikuje da izgubi poštovanje među fanovima Rachel McAdams i Ryana Goslinga.

brlla

U intervjuu za portal Wrap, Bella je razgovarala o glavnoj ulozi u filmu “Midnight Sun”, u kom joj je partner Patrick Schwarzenegger, sin popularnog Terminatora Arnolda. Mlada zvezda izjavila je da njeno novo ostvarenje mnogo podseća na “Beležnicu” jer u središtu događaja ima “veoma tužnu ljubavnu priču”, te prikazuje koliko poguban odnos bolest može imati na romantičnu vezu dvoje ljudi.

Jesu li Patrick i Bella novi Ryan i Rachel?
Jesu li Patrick i Bella novi Ryan i Rachel?

“Film će biti fenomenalan,” kaže Bella za Wrap. “Biće veoma kul. Ako ‘Midnight Sun’ ispadne onako kako smo želeli – a dali smo sve od sebe da tako i bude – nadam se da će steći isti kultni status kao i ‘Beležnica’”.

A što se Bellinog momka Gregga Sulkina tiče, on bolje da se ne nada da će novo ostvarenje njegove drage biti slično romantičnom klasiku iz 2004. godine – budući da su se Rachel McAdams i Ryan Gossling na snimanju “Beležnice” zaljubili jedno u drugo i van hladnog oka kamere.

A photo posted by BELLA (@bellathorne) on

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ko je bolja balerina? Biebs i Bella Thorne u duelu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.