Svaki je sa njenim autogramom: Ovog meseca na Famoza portalu i Instagramu možete osvojiti kalendare Jane Dačović!

Još uvek čekamo da nam dođu svi pokloni koje smo vam namenili za ovaj mesec ali kao što smo obećali, oni će biti zaista posebni jer vas očekuje još nešto osim CD-ova koje volite. Ukoliko ste gledali naš interjvu sa Janom, onda znate da ćemo deliti njene kalendare ali sad znate i da je svaki od njih ona potpisala!

Priliku da ih osvojite imaćete i ovde na portalu ali i na Instagramu u toku ovog i narednog meseca, jer smo obezbedili dosta primeraka za vas, znajući da ogromna većina vas nije mogla da bude na potpisivanju i druženju sa fanovima koje je Jana priredila ove nedelje u gradovima Srbije.

Ono što možemo da obećamo u ovom trenutku jeste da ćemo već od sledeće nedelje početi sa podelom novih nagrada što znači da će i ovi kalendari jako brzo doći na red, kao i da ćete u toku februaru moći da osvojite tri primerka od kojih će prvi verovatno biti baš preko Instagram i to pre kraja ove nedelje! Za sve informacije, pogledajte link ispod!

?JANIN KALENDAR GIVEAWAY? Famoza vam poklanja pet potpisanih Janinih kalendara. Po jedan kalendar za svakog dobitnika, dakle ukupno pet dobitnika. Jedan kalendar možete osvojiti putem Instagrama a ostala četiri na sajtu www.famoza.net  Svaki kalendar je lično potpisala @janadacovic ? Uslovi za učešće su sledeći: 1. Zapratite @famozanet 2. Lajkujte ovu fotografiju 3. U komentar tagujte dve osobe koje bi volele ovo da osvoje. (bez lažnih profila) Nagradna igra počinje 10. februara i završava se 12. februara u 18 sati kada će na ovom postu biti proglašen pobednik. U takmičenje ulaze isključivo osobe koje su ispunile sva tri gore navedena uslova. Ukoliko tagujete lažni profil ili poznatu ličnost diskfalifikovani ste. Na Instagramu će iz komentara slučajnim odabirom biti odabran jedan dobitnik/ca. Ostali kalendari biće podeljeni na Famoza sajtu, a za sva ostala pravila i detalje posetite www.famoza.net #famoza #janadacovic

A photo posted by Famoza (@famozanet) on

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Odlična lekcija: Jana Dačović o samopouzdanju i maltretiranju u školi
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

12 thoughts on “Svaki je sa njenim autogramom: Ovog meseca na Famoza portalu i Instagramu možete osvojiti kalendare Jane Dačović!

  1. Bas je lepo sto poklanjate kalendare,iako je Jana bila u mom gradu ja nisam kupila kalendar jer mi roditelji nisu mogli prijustiti to.Mozda ovde pobedim i osvojim kalendar,srecno svima!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.