Veliki strah: Policija pretila da će pijane vozače terati da gledaju Biebsovu reklamu, svi ostali trezni!

Svake godine u noći kad se igra Superboul ljudi popiju više i veliki broj njih bude uhapšen zato što u pijanom stanju pokušavaju da se odvezu kući. U gradu Vajomingu policija je zato zapretila da će se takav prekršaj kažnjavati ne samo zatvorom već i prisiljavenjem na gledanje Biebsove nove reklame!

“Ako vozite pijani večeras, nateraćemo vas da u krug gledate reklamu Justina Biebera za Superboul tokom čitavog puta do zatvora”, glasio je tvit a šef policije kaže da je on bio veoma uspešan jer ga je direktno ili kroz medije videlo oko milion ljudi!

Da je akcija uspela govori i što se desilo pravo čudo – niti jedan jedini vozač nije uhvaćen kako je vozio u pijanom stanju te noći što je prava retkost! Izgleda da je pretnja Justinom Bieberom uterala strah u kosti! Da se Belieberi ne nerviraju, Jusova reklama bila je ne samo najgledanija već i ocenjena kao jedna od najboljih!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Penzionerska atmosfera: Svi sede na Biebsovim koncertima u Australiji!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Veliki strah: Policija pretila da će pijane vozače terati da gledaju Biebsovu reklamu, svi ostali trezni!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.