Ne ide joj loše: Selena Gomez propričala srpski u novoj reklami za Pantene! (video)

Selena Gomez već neko vreme sarađuje sa kompanijom Pantene, promovišući njihove proizvode za kosu a najnoviji promotivni video prilagođen je i za srpsko tržište što uključuje to i da Sel priča na našem jeziku!

Selenita izgleda apsolutno predivno u ovom videu gde priča o tome kako rešava problem pucanja vlasi kad pušta dužu kosu a sve to možemo čuti na srpskom jer je ona sinhronizovana na naš jezik!

Ova reklama predstavljena je u četvrtak na internetu i već se vrti na našim TV kanalima! Nije baš isto kao da smo dobili njen koncert ali svaki dolazak Sel u naše medije dobar je način da se ljudi više upoznaju sa njom i da se podigne iovako veliko interesovanje jer čak i naši koncerti organizatori smatraju Sel najvećom mladom zvezdom kod nas uz Arianu Grande i Justina Biebera.

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selena nas uverava: Uvek sam mislila da ne zvučim kao žensko!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

30 thoughts on “Ne ide joj loše: Selena Gomez propričala srpski u novoj reklami za Pantene! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.