Zašto ovo nije duže? Jorge Blanco i Stephie Caire savršeno obradili hit Amy Winehouse!

Amy Winehouse već više od pet godina nije sa nama (zar je već toliko prošlo?) ali Jorge Blanco i njegova verenica Stephie Caire su je se podsetili obradom njenog hita “Valerie” koji su izveli u akustičnoj varijanti!

Stephie i Jorge su nam još jednom pokazali da se odlično slažu ne samo kao par već i kao muzičari – poslušajte samo kako njihovi glasovi zvuče savršeno u harmoniji dok zajedno pevaju refren. Jedina šteta je što sve traje tako kratko – manje od minut i po! Gingerbread Man Records

Jorge Blanco i dalje je vrlo misteriozan – od izlaska njegovog novog singla koji je pomerio za januar još uvek nema ništa a pevač se i ne oglašava tim povodom kao ni novim detaljima vezanim za napredak njegovog prvog solo albuma. Nadajmo se da će novih informacija biti uskoro!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

Danas 15. januara na famoza.net možete osvojiti jedan “Four” album One Directiona. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za 1D između 12 i 19h i objasnite šta oni znače! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “1D CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa njihovim objašnjenjem, dobija álbum! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! Nagrade možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ema nam šalje veliki kviz o Jorgeu Blancu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Zašto ovo nije duže? Jorge Blanco i Stephie Caire savršeno obradili hit Amy Winehouse!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.