Nešto nije u redu: Selena Gomez provela veče u crkvi, bila vrlo uznemirena!

Selena Gomez nedeljom često odlazi u jednu crkvu u Los Anđelesu a jedna Selenatorka koja je sedela iza nje kaže da je prvo bila veoma srećna zbog toga ali da je onda to osećanje zamenila velika zabrinutost!

“Selena je došla vidno uznemirena i tokom čitave propovedi bila je veoma ćutljiva. Njeni prijatelji su stalno proveravali da li je sve u redu sa njom”, kaže ova devojka. “Njeni prijatelji su joj masirali leđa i šaputali joj, “Sve je u redu. Pred kraj je gledala u svoj telefon i samo je držala pognutu glavu. Nakon toga samo je otišla odatle sa veoma tužnim izrazom na licu ostavivši prijatelje veoma zabrinutim”, završava ona. Kakav god da je problem u pitanju, nadamo se da će uskoro biti rešen!

Da verovatno ništa ozbiljno nije u pitanju govori i to što je Sel rano jutros po našem vremenu objavila video u kome igra uz do sad nepoznatu pesmu pa su mnogi pomislili da je u pitanju njen novi singl! Međutim, ispostavilo se da je ovo zapravo numera koju peva njena prijateljica Julia Michaels a koja je za Sel napisala “Good For You”.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Selenino zdravlje nije sjajno: Pet puta nedeljno moram na terapiju!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Nešto nije u redu: Selena Gomez provela veče u crkvi, bila vrlo uznemirena!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.