Vaš dnevni horoskop za ponedeljak, 24. avgust 2015.

Rupert Grint.jpg

Rupert Grint – britanski glumac koji je proslavio ulogom Rona Weasleyja u serijalu filmova o Harryju Potteru – danas proslavlja 27. rođendan.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)
Pred samcima su uzbudljivi događaji na čulnom planu. Lako ćeš uspostavljati nova poznanstva, a s nekim ko danas uđe u tvoj život vezaće te mnoga zajednička interesovanja. Otiđi negde, otputuj s porodicom ili poseti prijatelja koji stanuje u drugom gradu.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)
Nećeš znati šta želiš pa je bolje da ne donosiš važne odluke. U jednom trenutku ćeš biti srećna/srećan u vezi, a već u idućem ćeš se pitati šta te uopšte veže za voljenu osobu. Provedi neko vreme u samoći pa će ti situacija postati jasnija. Sklona/sklon si debljanju pa pazi na ishranu.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)
Iako tvrdiš suprotno, mišljenje okoline će ti biti dosta važno. U želji da se prikažeš u što boljem svetlu, nećeš prezati od posezanja za lažima, ali pazi da ne preteraš i da te ne otkriju. Stres i nervoza će kod mnogih Blizanaca dovesti do nesanice ili stomačnih tegoba.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)
Ništa ti neće biti teško da učiniš za ljude do kojih ti je stalo. Ponašaćeš se vrlo uslužno i brižno, a zbog tuđih potreba ćeš bez problema žrtvovati svoje vreme. Mogući su problemi s masnom kožom. Obrati više pažnje na zdravu i kvalitetnu ishranu.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)
Zračićeš privlačnošću koja nikog neće ostaviti ravnodušnim. Ako si singl, možda ćeš se upustiti u vezu utemeljenu isključivo na strasti, što će ti odgovarati jer trenutno nisi spreman/spremna za nešto ozbiljnije. Iako nećeš paziti na ishranu, zahvaljujući brzom metabolizmu nećeš imati problema s kilogramima.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)
Trudićeš se da održavaš što skladnije odnose s članovima porodice i prijateljima. Neki će odnosi dobiti novu priliku, jer ćeš konačno razrešiti sve nesuglasice iskrenim razgovorom. Pronađi efiksan način opuštanja ili se bavi omiljenim hobijem.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)
Ulagaćeš mnogo truda u održavanje privlačnog izgleda, što će uroditi plodom. Mnogobrojni komplimenti okoline podsticajno će delovati na tvoje samopouzdanje. Sadržajan društveni život donosi nova poznanstva i pokoju priliku za neizvesni flert.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)
Privlači te pomisao na preuređenje sobe ali nestabilne finansijske prilike tvojih roditelja navešće te da planove zasad staviš na čekanje. Imunitet u padu povećava mogućnost razvoja prehlade ili viroze, pa se trudi da izbegavaš sladoled i hladne napitke.

Pročitajte još  Gabrijela nam šalje kviz o "Harry Potter" knjigama i filmovima!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)
Vreme je da izađeš iz veza i odnosa koji te sputavaju. Ostavi iza sebe ljubavne i prijateljske odnose u kojima samo daješ, a zauzvrat ne dobijaš ništa. Osetićeš veliko olakšanje kad nekom iskreno kažeš ono što već dugo misliš. Čuvaj se uboda insekata.

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)
U želji da izbegneš konflikte i neprijatne situacije, pribegavaćeš lažima i govoriti drugima ono što žele da čuju. Imaj na umu da je u nekim situacijama ipak bolje biti iskren, čak i ako to može nekog povrediti. Izbegavaj da piješ previše gaziranih napitaka koji će ti poremetiti san.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)
Slobodno vreme ćeš provoditi u druženju s prijateljima. Odgodićeš sve kućne poslove i druge obaveze, jer nećeš imati volje za ništa osim za dokoličarenje i zabavu, ali nemoj očekivati da će ukućani na to gledati blagonaklono. Budi oprezna/oprezan – sklona/sklona si ozledama!

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)
Nemoj donositi drastične odluke utemeljene na trenutnom raspoloženju. Osećaj nezadovoljstva je prolazne prirode pa je bolje da se suzdržiš od bilo kakvih ishitrenih reakcija. Mnoge Ribe će osetiti pad energije i raspoloženja. Više se odmaraj i idi ranije na počinak.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.