Gledajte prenos sa nama: Louis večeras peva na X Factoru, Zayn, Liam, Harry i Niall zajedno dolaze da ga podrže!

Večeras je finale X Factora na kome će Louis Tomlinson ispuniti poslednju želju svoje mame Johannah i prvi put pevati kao solista. Međutim, kao prava familija, uz njega će u u šou biti Zayn, Liam, Louis i Harry.

Niall, Liam, Zayn i Harry stigli su u London iz Los Anđelesa pa kako prenose britanski mediji, veoma je verovatno da će sva četvorica večeras biti na licu, u studiju, kako bi bili uz Louisa kome će večeras trebati neverovatna snaga ostane pribran i na najbolji način oda počast svojoj mami.

Nažalost, šta će se dešavati čuva se podalje od javnosti – niko od predstavnika Nialla, Liama, Zayna i Harryja nije se oglašavao, što možda i govori o tome da se nešto zaista sprema. Directioneri svakako veruju u to s obzirom da #ProudofLouis apsolutno dominira Twitter trendovima po čitav dan i da je sve još luđe nego u danima najveće slave 1D! Savetujemo da ne propuštate večerašnju epizodu, link za gledanje je ovde

Pročitajte još  "Ovo nije kraj": 1D predstavili pesmu "History", Directioneri pevaju u refrenu!

Ako gledate sa telefona, koristite ovaj link.

Autor: Famoza.net
Foto: Sony Music

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Gledajte prenos sa nama: Louis večeras peva na X Factoru, Zayn, Liam, Harry i Niall zajedno dolaze da ga podrže!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.