Famoza u saradnji sa Vulkanom vam predstavlja: “Knjiga o nama” Lise Kari je zajednička spisateljska avantura!

lisa-kari_knjiga-o-nama_press-1x

Spremite se za ozbiljnu zabavu! Ovo je poseban poduhvat za koji će vam trebati timski rad – nije predviđen za samostalno izvođenje. Pozovite sve svoje bliske prijatelje ili odaberite samo jednu posebnu osobu, naoružajte se olovkama i žurka može da počne. Samo otvorite knjigu nasumično i sledite uputstva koja će vam pomoći da oživite i zabeležite sjajne zajedničke trenutke.

Napišite poruke jedno drugome, prisetite se najuzbudljivijih dogodovština i opišite vaše putovanje iz snova. Pustite mašti na volju i uživajte u kvalitetno provedenom vremenu sa voljenim osobama.

A znate šta je najbolje od svega? Ne samo da ćete se sjajno provesti dok se družite i zajedno popunjavate ovu knjigu, već ćete na kraju imati fenomenalnu kolekciju uspomena kojoj ćete se vraćati uvek kada vam zatreba talas pozitivne energije.

Autor: Famoza.net
Foto: Vulkan

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Vulkan vam predstavlja: Male vlogerke: Onlajn katastrofa
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Famoza u saradnji sa Vulkanom vam predstavlja: “Knjiga o nama” Lise Kari je zajednička spisateljska avantura!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.