Sandrin blog: Zašto sam počela da pravim kvizove i pišem blogove!


Bok ljudi!! Drago mi je što čitate moj novi blog i nadam se da će vam se svidjeti!! Tema je zašto sam počela raditi kvizove i biti blogerica, zašto hoću biti pisac i zašto bi i vi ako imate tu želju. (nisam još, mislim, početna sam, ali bi jako htjela biti) za Famozu. Uživajte ☘✌✔

1. Jer je to oduvijek moja želja i san. Hoću svoju maštu proširiti i podijeliti sa drugima što nisam do sad, ali vidjet ćete što slijedi kroz neko vrijeme. Jednostavno obožavam pisati o temama i stvarima koje inače volim i koje slušam. Uvijek mi je bila želja da budem pisac, a ja mislim da ću to i ostvariti.

2. Jer kvizovima obožavam i najbolje mogu izreći na neki način znanje koje imam o nečemu ili već nešto… Također rado čitam vaše komentare i odgovaram na većinu njih, volim tuđe mišljenje (ali naravno ne kad nije u dobrom smjeru). Kvizovima hoću da se vi zabavite i da saznate nešto novo što možda i prije niste znači, želim neke ljude, žene, djevojke, muškarce i dječake koji će moći to prvi pročitati i imati svoje mišljenje o tome.

3. Kada sam blogerica, također, pišem o temi koju sama zadajem. Za razliku od škole gdje imamo zadanu temu i ne smijemo ju izostaviti. Ovako dok sam “sama sebi šef” mogu i raditi po mojoj volji i želji. Ja mislim da bi i vi ako imate želju za tim mogli to ostvariti i učiniti kao ja sad, ja uživam sada kada vam ovo pišem, vjerujte mi!! I popularnost možete dostignuti i ajmo reći i da netrebate imati talenta, tj. samo trebate imati ideje za pisanje koja će biti drugima zanimljiva.

4. Razlog zbog kojeg sam i posjetila i još uvijek podsjećam Famozu je što imam uvijek povjerenja u njih i što oni prvi pročitaju blog i ako ima neke greške oni je isprave i kažu mi uvijek. Famoza mi uvijek prije pošalje poruku da znam kad će to biti objavljeno i to je stvarno pristojno, zar ne?? Osim toga ona je ajmo reći jedini teen portal koji piše za sve, i poznatije i one malo manje poznatije. A kada piše ta obavijest izađe stvarno brzo i čestitam im na tome, jer stvarno imam sve pohvale za njih!!

5. Jer tamo vašoj mašti nema kraja, možete pisati koliko hoćete!! Npr. ako pišete u ovom slučaju knjigu ili neki bajkoviti blog, pustite mašti na volju!! Svatko vjerujem ima bujnu maštu i netrebate ju skrivati i ako mislite da će vam se netko rugati ili smijati ne slušajte ga jer vi radite ono što vi želite i što vi hoćete a i u tome se dobro snalazite. ONI KOJI VAM SE RUGAJU SAMO SU TADA LJUBOMORNI NA VAS!! Ako bi htjeli možda imati svoju knjigu, tamo nema nikakvog ograničenja u stranicama ili nečemu već, ako imate možda više tema i ne znate za koju da se odlučite po meni je savršena ideja da počnete sa jednom i te događaje malo po malo pretvarate u drugu ideju koju imate itd…

6. Ja sam počela pisati blogove nakon čitanja dosta knjiga. Naravno da ako hoćete pisati o nečemu a nemate ideje prije bi bilo dobro ako pročitate neke knjige (ne u dva dana, nego kako ćete stići i kakve ćete biti volje) jer iz tih knjiga možete pronaći inspiracije za svoju knjigu ili blog što je jako dobro. Ili ako vam se već neda možete pronaći sažetak tih knjiga na internetu gdje su sadržaji dosta kraći nego u knjizi. Poslije toga ćete biti i zadovoljni što se pronašli temu, a i ˝pročitali knjigu˝ pa lijepo uživati u ostatku dana, naravno ako već nije prošao.

7. U bilo što gdje pišete barem bi trebali 2 ili 3 slike staviti da ne bi taj blog izgledao, ajmo to nazvati SUHO. Uvijek je dobro ubaciti nekoliko slika jer će onda i čitaocima biti zanimljivije jer ako smišljate neku priču da onda kroz tu sliku oni imaju neki zamisao tog događaja, barem po menii mojem mišljenju. Ja uvijek ubacim neke slike jer je i tada izgleda maštovitije i zanimljivije.

OK!! Hvala vam što ste pročitali blog nadam se da sam potaknula one koji imaju želju za tim da to mogu učiniti. Možda ako imate nekog svojeg prijatelja koji bi htio/la pisati takvo nešto obavezno mu recite da pročita jer ja mislim da će skupiti snage i mašte. Ako slučajno imate neka pitanja ili ako vas nešto zanima OBAVEZNO napišite u komentarima. BOK!!

komentari: SANDRA`

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, [email protected] a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

7 thoughts on “Sandrin blog: Zašto sam počela da pravim kvizove i pišem blogove!

  1. Jako lep blog!Tema je bas originalna i jako volim da radim tvoje kvizove/citam tvoje blogove 🙂
    Verujem da ces ostvariti san o pisanju,uzivam citajuci sve sto napises 🙂

    1. Awww, hvala ti puno!! Ne znaš koliko mi znači to što pišeš mi i ti i drugi!! 😘😘😘

  2. Super blog, slažem se oko dosta stvari s'tobom.
    Ja sam bila počela pisati blogove i priče, jer sam previše knjiga pročitala. A kada čitaš, samim tim i sam dobijaš inspiraciju koju moraš negdje napisti i razvijati dalje, jer počinješ luditi ;-). Pa bar iz mog iskustva.
    Kvizove sam pravila radi čiste dosade i nedostatka inspiracije za priče i blogove.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.