Sel se vratila na Instagram obraćanjem fandomu: Volim vas, čuvajte se!

15043502_332752620421735_1168548730228441088_n

U Americi se obeležava Dan zahvalnosti a to je prilika da se svako podseti na čemu je zahvalan u svom životu. Sudeći po fotki i komentaru koji je objavila nakon višemesečne pauze, za Sel Go to su njeni Selenatori!

Sel je objavila fotku na kojoj je vidimo okruženu svojim megafandomom a sve prati komentar, “Puno je toga na čemu sam zahvalna ove godine. Moja godina bila je teška ali sa druge strane i najuspešnija. Konačno sam se izborila protiv toga da nisam dovoljno dobra”.

“Htela sam samo da se podsetim ljubavi koju mi pružate godinama i koliko je važno da brinete o sebi. Do milosti kroz veru. Ljubaznost uvek pobeđuje. Volim vas ljudi, bog vas blagoslovio.” Koliko ovo znači Selenatori vidimo i po tome što je slika za samo četiri sata već sakupila 1.8 miliona lajkova!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Nejrin test: Prepoznajete li Selenine pesme sa albuma "Revival"?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Sel se vratila na Instagram obraćanjem fandomu: Volim vas, čuvajte se!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.