Svi znaci i potvrde su tu: Selena Gomez stiže na American Music Awards!!!

cxhdbpyucaepfnx

Prethodnih dana čuli smo glasine da će se Selena Gomez pojaviti na American Music Awardsu, a čak je i producent ove ceremonije najavio da to postoji mogućnost. Međutim, kako sad stvari stoje, to će se definitivno desiti naredne noći!

Kako prenosi pouzdani The Story Rares koji je i najavio da Sel ove nedelje izlazi sa klinike, potvrđeno je da je pevačica stigla u Los Anđeles i da ćemo je večeras gledati na crvenom tepihu.

I mnogi drugi znaci da se ona vraća su tu – njen šminker Hung objavio je da je stigao u Los Anđeles a u grad su očigledno nimalo slučajno stigli njeni rođaci Prischilla Deleon, Jay Cosme i njeno kumče Aiden. Iako nema nikakvih potvrda, mnogi veruje da ovo pokazuje ne samo da će Sel biti na ceremoniji već da će možda imati i nastup! Pratićemo situaciju iz sata u sat.

Pročitajte još  Ima li šanse za "Delenu"? Selena vodi We Day, Demi Lovato gošća!

Autor: Famoza.net
Foto: AMA

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

19 thoughts on “Svi znaci i potvrde su tu: Selena Gomez stiže na American Music Awards!!!

  1. Jedva cekam.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Samo gde mozemo da gledamo i da li cete kada pronadjete sajt objaviti….??????????

  2. Bas lepo sto joj je bolje.A ja msm da ima ova dodela na abc kanalu ja imam Total Tv i juce sam listala kanale i nasla sam ja msm taj kanal ali nema prevod ti kanali strani su pri kraju pre radija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.