Odoše u svemir: 1D objavili spot za “Drag Me Down”!

One-Direction--Drag-Me-Down

Uvek dobro obavešteni Directioneri očekivali su da se i spot za pesmu “Drag Me Down” pojavi iznenada a to se konačno i desilo jutros!

“Drag Me Down” je spot koji će definitivno ostati urezan u sećanje svih nas jer je prvi koji je najveći bend sveta snimio bez Zayna Malika. Ipak, moramo priznati da o tome nismo mnogo razmišljajući gledajući Harryja, Nialla, Louisa i Liama kako se u svemirskom centru NASA pripremaju za put u svemir. Dok Liam mrtav ozbiljan pumpa mišiće, Harryja možemo videti kako je baš iznenađen robotom koji kopira njegove pokrete! Reakcije Directionera su neverovatne a u ovom trenutku, “Drag Me Down” je najgledaniji Jutjub video!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Harry Styles zbog tuđe greške neće startovati sa mesta broj 1 u Britaniji?
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

7 thoughts on “Odoše u svemir: 1D objavili spot za “Drag Me Down”!

  1. RAZBILI SMO VEVO ! jEJ! I ZAPAMTITE, REFRESH NOT REPLAY MORAMO RAZNITI VEVO REKORRD! IMA NAS PUNO I USJEPT ĆEMO AKO SE BUDEMO TRUDILI I SURAĐIVALI!

  2. Primijetila sam da kad refresh-uješ (tj. pritisneš F5) dok se ono refresh-uje onaj broj pregleda se ne mijenja kako to, u zadnje vrijeme se nikad ne mijenje a prije je stalno,za 1 pregled za 1 pregled a sad ni za 1.

    🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁 🙁

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.