Topsify music chart #65 – Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

14561996_238178339931115_5268506566616678400_n

Kako smo vam dozvolili da glasate samo jednom dnevno za jednu pesmu, tako je top lista drastično izmenjena! Doduše, “Great Escape” i dalje totalno dominira ali su zato Sel, Ari, Niall i Jus poprilično napredovali a posle više od godinu dana, na listi više nema Arianinog “Focusa”! Ove nedelje za vas imamo tri noviteta – braća Jonas imaju nove singlove a tu je aktuelna pesma Martina Garrixa!

Naša top lista sad nosi naziv Topsify Music Chart, što je posledica saradnje sa velikim muzičkim servisom Topsify na kome sad imamo i našu zvaničnu plejlistu, sa našim muzičkim preporukama. Nju vidite iznad a mi savetujemo da se subscribujete se na ovaj kanal! Zahvaljujući saradnji sa Topsify servisom odnosno kompanijom Mascom koja je zastupa, baš kao i Warnerovu muziku, uskoro ćete u prilici da osvajate muzičke CD-ove iz ove kuće!

Glasanje traje do ponedeljka, 21. novembra u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete po jednom na svaka 24h i to za jednu pesmu! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini Stoessel: Zbog "Violette" moram da započnem karijeru u Argentini!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

11 thoughts on “Topsify music chart #65 – Glasajte za jednu omiljenu pesmu svakog dana!

      1. Bravo famozo cestitam vam sta ste postali najcitaniji Teen u regionu,najbolji ste i hvala vam na svemu jer ste zasluzili ovo!! 🙂

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.