Nismo je ni tagovali: Mariana tvitovala Famozinu vest o Tini!

14547777_361918847532230_1692137507405168640_n

Famoza ali i naši Tinisti i V-loveri do sad su uspevali da stignu do članova porodice Stoessel (pa čak i same Martine!) ali ovog puta, Martinina mama Mariana objavila je našu vest a bez toga da ju je bilo ko tagovao!

Reč je o vesti u kojoj smo pisali o tome kako je Martina Stoessel postala ambasadorka mira (možete je videti ovde, a nikome trenutno nije jasno kako je Mariana uopšte došla do nas i zašto je objavila vest sa njoj potpuno nepoznatog jezika i to iz zemlje koja nikad nije imala priliku da vidi njenu ćerku uživo! Mariana ne tako često objavljuje vesti o Tini sa raznih portala ali to su uvek oni na kojima se priča španski, francuski, engleski ili neki drugi svetski jezik.

Mislimo da sve ovo više nije plod slučajnosti i da naši Tinisti a nadamo se i mi kao Famoza gradimo sve bolji odnos sa Stoesselima. Nadamo se da ćemo uz pomoć naših prijatelja iz Universal Music Serbia uskoro doći i do kontakta sa njima koji će nam omogućiti makar intervju, što bi bio fantastičan start!

Pročitajte još  Kompletna misterija: U salonu tvrde da Tini nije radila tetovažu ali video pokazuje drugačije!

bies

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Nismo je ni tagovali: Mariana tvitovala Famozinu vest o Tini!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.