Mariana Stoessel: Danas počinje Tini CD promocija, prvo idemo u London!

13703057_653009134858285_588097345_n

Kad je reč o promotivnoj turneji Martine Stoessel, svakog dana saznamo po nešto novo ali to ne znači da su nam stvari mnogo jasnije nego pre par dana.

Tini je tako na svom Twitteru objavila da će posetiti pet zemalja i to redom Veliku Britaniju (London), Španiju (Madrid), Francusku (Pariz), Nemačku (Berlin) i Italiju. Već ova objava izaziva dosta nedoumica jer kao što znamo i Tini i “Violetta” su potpuno nepoznati u Velikoj Britaniji ali možda Martina želi da počne to da menja, na stranu što London navodi kao jedan od omiljenih gradova na planeti. Isto tako, interesantno je što ona kao svoju petu stanicu spominje samo Italiju, a ne konkretne gradove.

Uz objavljivanje da je prva destinacija London, njena mama Mariana je juče popodne dodala i “Sutra počinje promocija Tini CD-a”, što je dakle danas! Nama ostaje nada da su ovo samo prvi datumi i da će nakon njih biti prostora da se turneja proširi. Sudeći po tome što Mariana stalno retvituje pozive Tinista u druge zemlje, čini nam se da je to gotovo sigurno! Nažalost, to ipak znači da u ovom momentu možemo samo da čekamo nove informacije.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Mariana Stoessel

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pravedna bitka Martine Stoessel: Ko vam daje za pravo da vređate nekog na internetu?

7 thoughts on “Mariana Stoessel: Danas počinje Tini CD promocija, prvo idemo u London!

  1. Ako bi dosla kod nas, to bi bili nesto naj, naj, najbolje i naj,najlepse na celom svetu.

    Tini, Serbia loves you!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.