Violetta – RTL Kockica

vi

HEY ciao! Ovo nije moja str ali sam ja administrator! Na toj stranici se radio o Violetti i glumcima Violette! Pa sve Tiniste i V-lovere pozivam da ju posjete! Jamčim dobru zabavu! Igramo razne kvizove, natječemo se, zabavljamo se, fanovi dobijaju nagrade i slično! Ali ova stranica je posebna po tome što ima i svoju internet stranicu!

Facebook stranica: Violetta – RTL Kockica
Web: Violetta – RTL Kockica

Znači ima nas i na internetu! Kada uđete na stranicu gore pri vrhu imate ovaj link samo ga otvorite i dobit ćete našu internet stranicu! Internet stranica je malo sliča malo puno Famozi. Ima pola rubrika s Famoze ali radimo na drugačijem principu. Ta stranica nije samo internet stranica to su elektroničke novine s raznim rubrikama, posterima i videima. Također će uskoro biti u ponudi da osvojite poster! Pa vas pozivam da pogledate stranicu Violetta – RTL Kockica i da pogledate našu internet starnicu! Jamčim dobru zabavu a vaše želje će biti ispunjene! Hvala 😉

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na redakcija@famoza.net, a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Tini Stoessel
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Violetta – RTL Kockica

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.