Tini Stoessel

Screenshot 2015-12-28 10.53.20

Draga Famoza, blog o Tini posvećen je svim Tinistima i napravila sam ga jer mnogo volim “Violettu”, pratim seriju od prve sezone i iz dana u dan čekam nove epizode. Na mom blogu objavljujem slike vezane za “Violettu” i, naravno, Martinu Stoessel. U svakom postu pišem faktove i ponešto o Tininoj modi, društvu, koncertima…

Blogspot: Tini Stoessel

U rubrici MY PAGES predstavljamo vaše Fejsbuk stranice, Tviter naloge, forume, blogove, sajtove i profile na drugim društvenim mrežama posvećene temi koju ste odabrali. Na vama je samo da nam ih predstavite i pošaljete njihovu adresu na [email protected], a u subject stavite My Pages. Poštu koju dobijemo od vas objavljujemo redom kojim nam je stigla, a kad vaša stranica dođe na red za objavljivanje, obavestićemo vas o tome e-mailom! Takođe, napominjemo kako objavljujemo samo stranice koje su aktivne!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Tinisti napravili incident u Berlinu, obezbeđeno odvelo Martinu!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.