Zayn Malik: Da sam opet na početku karijere, odbio bih da uđem u One Direction!

14565083_671397059693357_905258765308133376_n

Zayn Malik nastavlja igru toplo-hladno sa emocijama Directionera a iako je pre par dana rekao da je ponosan na taj period i da bi bez godina u One Directionu bilo nemoguće da napravi solo karijeru, on sad ističe da je ulazak u bend bila greška!

Govoreći za ES Magazine, on ističe da je bio vrlo naivan i da su zbog toga i uspeli da ga uguraju u grupu. “Bio sam jako neuk sa 17 godina – nezreo za svoej godine. Mislio sam da odlazak na X Factor znači osvojiti milion funti i dobiti ugovor. Sad bih rekao mlađem sebi da too ne radi. Istraži prvo stvari, pripremi se pa tek onda donesi odluku.”

Na novinarsko pitanje da li bi opet prihvatio da uđe u 1D da mu je 17 godina ali da zna šta će se sve desiti, Zayn je odgovorio odrečno! “Verovatno ne bih potpisao. Čekao bih još par godina, samo da shvatim šta to znači biti slavna ličnost. Ja nikad nisam imao anonimnost. Da mogu da se vrati, odabrao bih da još par godina budem anoniman.” Ipak, veliko je pitanje da li bi Zayn bez One Directiona ikad došao do slave ili bi završio kao hiljade drugih takmičara koji su potpuno pali u zaborav.

Pročitajte još  Nikome ništa nije jasno: Sud naredio da se 1D okupe sa Zaynom!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Zayn Malik: Da sam opet na početku karijere, odbio bih da uđem u One Direction!

  1. Pa da tada nije ušao u 1D, sada niko ne bi znao za njega. Neka se već jednom odluči, svaki čas menja mišljenje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.