Anin blog: Top 5 beauty proizvoda ispod 1000 dinara!

girl-1545885_1920

Teško je pronaći kvalitetan proizvod a da nije skup. Pre mi se često dešavalo da vidim neki karmin po veoma povoljnoj ceni ali kasnije se ne pokaže dobro (lako se skida i razmazuje). Ako ne možete da pronađete dobre proizvode ja ću vam preporučiti neke koji imaju povoljnu cenu i odličan kvalitet.

20160331_171920

1. Aura Glorius Cheeks
Ovo je Aurino rumenilo koje je stvarno odlično. Moje je u nekoj rozikastoj boji. Njegova cena je 449 dinara. Ima da se kupi i u Llillyju i u Dmu.

20160331_172007

2. Eos
Verovatno ste svi čuli za Eos, a onaj ko nije to je balzam za usta u obliku loptice (a ima i u stiku). Jako je dobar jer hidrira usta fenomenalno. I posle dan mazanja usta ce vam biti jako mekana. Njegova cena je 750 dinara i ima da se kupi u Dm-u,a možete kupiti i sa raznih sajtova ali će vas izaći skuplje.

20160331_172036

3.Toaletna voda Zara Chocolate
Ova toaletna voda miriše predivno. Sam naziv kaže na čokoladu ali meni to iskreno miriše na neku vanilu, ali dobro, sve jedno miris je fantastičan.
Cena je 499 dinara ima da se kupi u Zari.

20160331_172243

4.Essence Cover Stick
Ja lično ne volim kozmetiku od Essence-a,ali ovaj korektor me je oduševio. Stvarno super pokriva. Njegova cena je 279 dinara i možete ga kupiti u Lilly-u ili Dm-u.

20160401_135134

5. Maybelline Lash Sensational Maskara
Maskara je super zato što ima zakrivljenu četkicu. Daje odličan volumen trepavicama i prelepu crnu boju. Cena je 899 dinara i možete je kupiti u Lilly-u,Dm-u itd.
Nadam se da vam je nešto od ovoga pomoglo da pronađete dobar proizvod.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Anin blog: Top 5 beauty proizvoda ispod 1000 dinara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.