Briana Jungwirth raskinula sa dečkom preko Twittera pa traži Louisovu pažnju!

737431_briana_jungwirth_insta_copy_b4ece5d34bf77c6f96058050b226b652

Brianu Jungwirth koja ima dete iz kratke veze sa Louisom Tomlinson odavno bije glas da ima vrlo nezgodnu narav a potvrda toga došla je i sad kad je ona odlučila da izvređa svog dečka, rokera Jayka Purdyja i raskine sa njim preko Twittera!

Iako pre samo par nedelja objavila tonu fotki sa njim, Briana mu se sad obratila rečima, “Vau, a mislila sam da si poseban. Moja greška! Ti si skroz s*eban! Nikad me niko nije tako izigrao. I da, od*ebi”, napisala je ona uz hešteg, #stayingsingle, ako je nekome još bila potvrda da njih dvoje više nisu zajedno!

Odmah nakon toga, Briana je objavila slatku fotkicu bebe Freddieja a na nju je tagovala Louisa, koji je za sad ipak kulira, što po ranijim iskustvima može dovesti do novih svađa između njih dvoje.

pre Halloween dress up 🙂

A photo posted by Briana Jungwirth (@brianaashleyjungwirth) on

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Briana Jungwirth

Danas 29. oktobra na famoza.net možete osvojiti jedan “Anti” CD Rihanne. Sve što treba da uradite jeste da pronađete dva skrivena pojma vezana za RiRi između 12 i 18h! Oba pojma pošaljite na naš e-mail, redakcija@famoza.net a u subject stavite “Rihanna CD”. Ko nam prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO, dobija CD! Svaki skriveni pojam napisan je podebljanim i kosim slovima! CD možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Sad su sva četvorica blizu: Louis kupio prelepu kuću u Los Anđelesu!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Briana Jungwirth raskinula sa dečkom preko Twittera pa traži Louisovu pažnju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.