Jus razočaran Belieberima u Britaniji: Kontrolišite se, slušajte me kad vam pričam! (video)

14719309_1704361233224190_4024375246726365184_n

Justin Bieber odavno moli svoj fandom da budu tihi kad on želi da priča s njima tokom koncerta ali to je teško bilo objasniti inače vrlo razmaženoj britanskoj publici koja je navikla da dobije sve što poželi.

Jus je održao koncert u gradu Birmingenu a tokom pauze između pesama obratio se delu fandoma koji nikako nije mogao da shvati da beskrajno vrištanje samo kvari nastup. U videu koji je dospeo na internet, Biebsa možemo videti kako se šeta po sceni pre nego što poruči, “Kad ja govorim, mogli biste da ne vrištite iz sve snage. Da li je to OK? Vrištanje je odvratno!”

Biebs je objasnio da on ipak nema ništa protiv vrištanja ali samo kad ono dolazi u pravom momentu. “Da li možete da vrištite nakon što se pesma završi? Uživajte u pesmama a onda vrištite. Vrištanje je tad zakon i zabavno.” Dok jedni kritikuju Biebsa jer navodno ruši snove onima koji su platili skupe ulaznice, mnogo je onih koji tvrde da je Jus u pravu a i da se fandomu obratio vrlo uljudno. Ovo je naravno još jedna lekcija i za naše Beliebere – vrištanje služi samo da se izvođač nagradi nakon pesme!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Purpose Tour

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Otvoren je Famoza Music CD Shop: Nabavite diskove Sel, Ari, Jusa, 1D i drugih mladih zvezda!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Jus razočaran Belieberima u Britaniji: Kontrolišite se, slušajte me kad vam pričam! (video)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.