Znate li koje su? Tini u novom intervjuu otkriva svoje tri omiljene pesme sa svog albuma!

cuueydjxeaapzaa

Martina Stoessel ovih dana radi vrlo naporno jer osim susreta sa fanovima na svojoj promo turneji daje i brojne intervjue poput ovog za italijansku reviju “Sorris e canzoni TV”.

Ćao Martina. Počela si svoju karijeru na TV-u, ove godine ti je izašao film a sad imaš i turneju: šta tebe čini najviše uzbuđenom?
Nisam mogla da se odlučim za jednu stvar jer su sve različite: Kad nastupate onda ste direktno u vezi sa publikom a kod filma je obrnuto. Meni je najbolje kad mogu sve da miksujem, uključujući ples, pevanje i glumu.

Da li si pisala pesme za ovaj album ili si imala tim autora?
Bio je to proces koji je trajao godinu dana. Odabrala sam pesme zajedno sa mojim saradnicima koji su mi dozvolili da u njima izmenim sve što želim.

Koje su tvoje tri omiljene pesme na albumu?
To su “Handwritten”, “Great Escape” i “Got Me Started” koja će biti novi singl.

“Tini” film govori o tvom odrastanju i tome da postaješ žena jer više nisi dete. Da li ti nedostaje nešto iz detinjstva?

Proživela sam sve kako sam ja to želela, ne žalim za bilo čim. Danas sam ovde zbog moje prošlosti; Sad je vreme za novu fazu.

Kad putuješ svetom, da li te neko iz porodice prati?

Uvek je sa mnom neko i porodice; nekad moram da im kažem da odu kući! Sa mnom su često i moji prijatelji u koje imam veliko poverenje.

Pročitajte još  Famoza music chart #46 - glasajte za TRI omiljene pesme svakog dana!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Znate li koje su? Tini u novom intervjuu otkriva svoje tri omiljene pesme sa svog albuma!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.