Niall rukom napisao pismo fandomu i poručio: Neobično mi je bez 1D!

GTY 452422003 E CEL ENT ACE GBR EN

Niall Horan odavno ima poseban odnos prema Directionerima a to im je pokazao i time što je svojom rukom napisao pismo za njih, zahvaljujući im se za ogromnu podršku a mi ga prenosimo u celosti!

“Ćao društvo.

Vau, kakva nedelja. Prvo, hvala vam na sjajnim reakcijama na moju prvu solo pesmu. Oduvali ste me svojom ljubavlju koju dobija ‘This Town’. Nikad ne prestaje da me izneanđujete vašom strašću i podrškom. Hvala vam i što ste pratite moj novi newsletter. Lepo je što mogu da vam napišem nešto rukom umesto da to bude samo par karaktera na Twitteru kako bih vas uvek držao u toku sa stvarim na kojima radim.

Vratio sam se u London. Lepo je vratiti se kuću posle mnogo putovanja. Bio sam u Nešvilu kako bih pisao pesme što je bilo neverovatno, napisao sam neke dobre stvari i sredio neke jako kul ljude. Onda sam išao na golf takmičenje, što je bila sjajna nedelja. Tako da da, dobro je ponovo biti kući.

Ove nedelje imaću prvi TV nastup u šou Grahama Nortona što mi kida živce ali sam istovremeno i uzbuđen. Biću i u drugim TV šouima narednih nedelja. Pratite vesti u vezi toga.

Takođe radim i završno pisanje tekstova u narednim nedeljama a onda je vreme za snimanje albuma. Jedva čekam da ga vidite!

Pročitajte još  Harry Styles: Dan kad sam smislio da se nazovemo One Direction! (video)

Sve vas puno volim, hvala vam pono,
Nialler”

1476351023-cumeixjwcaanp9z

Sem toga, on je uradio i jedan intervju za lokalnu radio stanicu gde je poručio da mu je čudno što uz njega nije ostatak momaka iz grupe. “Biće sve pomalo čudno, dugo sam bio u bendu sa drugim ljudima. Najčudnije mi je što samo ja pevam”, priznaje on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Niall rukom napisao pismo fandomu i poručio: Neobično mi je bez 1D!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.