Islandska novinarka razočarana koncertom Biebsa: Sram te bilo, više nisam Belieberka!

cr-qr51w8aaj5xt

Justina Biebera stalno bije nezgodan glas da vrlo malo peva na svojim koncertima a novinarka Hannah Jane Cohen koja je bila na njegovom prvom koncertu na evropskoj turneji na Islandu tvrdi da ju je on toliko razočarao da više sebe ni ne smatra Belieberkom.

“Obožavala sam te, slušala sam stalno tvoje albume, pevala tvoje pesme i branila te kad su te ismevali. Ne šalim se, tvoje pesme su neverovatne, ‘Purpose je jedan od mojih omiljenih albuma u poslednjih par godina a tvoji spotovi su jako zarazni. Jedva sam čekala da te vidim”, počinje ona svoj opis koncerta. “Čitav grad je bio zatvoren zbog tebe, sve je urađeno da tebi bude dobro. Međutim, ti si me danas prevario, povredio i pokazao da si me lagao svih ovih godina.”

“Ne mogu da opišem koliko je loš bio tvoj nastup – prava reć je “uvređujuće” loš. Kako te nije bilo sramota da 80% vremena uopšte ne pevaš? Kako te nije sramota da i kad ne pevaš ujedno i loše igraš? Gledala sam koncerte Taylor Swift, Beyonce ili Madonne. One ponešto i ne otpevaju ali samo kad su u pitanju plesno jako naporne numere. Ti nisi ni imao velike napore, bio si samo lenj i baš te je briga za sve. Čoveče, pa tvoje pesme i nisu teške za pevanje. Došao si ovde samo da pokupiš pare a znaš li šta će ti one? Za još glupih tetovaža? Od*ebi Justine. Pokazao si nam ko si, da nemaš uopšte talenta”, završila je ona.

Pročitajte još  Moramo i mi ovako: Fandom pripremio spektakl na nastupu u Minhenu, oduševljeni Biebs bacio jaknu i majicu u publiku!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

13 thoughts on “Islandska novinarka razočarana koncertom Biebsa: Sram te bilo, više nisam Belieberka!

  1. Hahahahahaha omg wtf ?? Ja sam odgledala justove nastupe u islandu , prelepo i uzivo je pevao pesme love yourself , cold water , purpose , life is worth living , i'll show you ( tu je bio playback na pocetku i u refrenima ali je on pevao zajedno s njim ) , priznajem da nije pevao u pesmi wdym i sorry ali wtf? Nisam osoba koja vredja ali ona je ili slepa ili gluva ( sorry not sorry )

  2. Boze.Ovo ona sto govori uopsto nije tacno.Sta joj bi??Jeli ona svesna sta je rekla??Sada je pokazala pravo lice.Pravi belieber nikada ne bi odustao od justina.Ne za zabe mi(Beliebere) kazemo:Necemo nikada prestati biti beliebere bez razliku sta se desi!!

  3. Ona nikad ni nije bila Belieberka samo to namjerno radi da ga spusti al bezuspjesno i njega je grlo bolilo zato je takav bio i zauvjek cu biti Belieber.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.