Majka Belieberke poslala pismo Jusu: Dok je umirala, imala je osmeh na licu zbog tvoje muzike

13103324_604193006415940_7877884198463480947_n

Pre nekoliko dana pisali smo o tome kako je mala Belieberka Karlee Drew izgubila bitku sa rakom samo par meseci nakon što je upoznala Justina Biebera a njena mama sad otkriva da je devojčicu poslednjih dana života mogla da pokrene samo njegova muzika.

“Justin, zahvalna sam ti iz sveg srca, ostvario si želju moje ćerke u Bostonu. Ona je u međuvremenu preminula al želim da znaš koliko si je ti činio srećnom. Jednog od poslednjih dana života ona je potpuno prestala da reaguje – počela je da drmusa glavom i da se smeje samo kad smo joj puštali tvoje pesme. Hvala ti mnogo. Nadam se da znaš da si najslađa, najbolja osoba. Znaj da si načinio razliku u ovom svetu time što širiš svoju ljubav. Zahvaljujem ti se iz dubine svoje duše”, stoji u poruci.

Posle svega, ko ima pravo da kaže bilo šta ružno za Justina kad je reč o momku čije je srce ovako ogromno? Možemo samo zamisliti kakve su njegove emocije dok čita ove reči i priseća se sve dece kojima je priredio jedno od poslednjih zadovoljstava u životu.

Autor: Famoza.net
Foto: Facebook

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Jorge, M&M i povratak Biebsa, Zayna i 5SOS: Pogledajte novi Famoza News!

3 thoughts on “Majka Belieberke poslala pismo Jusu: Dok je umirala, imala je osmeh na licu zbog tvoje muzike

  1. Ovo je stvsrno divno!Jus je predobar,e sad nek hejteri nesto pričaju.Jasko mi je zao te dvojčice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.